meny

CASTET

 • Sindre Postholm

  Leo Frank

  Sindre Postholm kommer fra Trondheim og er utdannet musikalartist ved Balettakademien i Gøteborg 2001-2004. Etter endt utdannelse har han medvirket i en rekke musikaler, show og teater- og danseforestillinger i Norge, Sverige og Danmark som «Spamalot» (Folketeateret), «The Producers» (Oslo Nye Teater), «Mary Poppins» (GöteborgsOperan), «West Side Story» (Wermland Opera), «Chess» og «Les Misérables» (Bømlo Musikallaug), «Honk!» (Haugesund Teater) og «Mit Eventyr» (Gladsaxe Teater). Han har i senere tid gjort roller som Freddy Einsford-Hill i «My Fair Lady» ved Folketateret, Riff i «West Side Story» ved Kilden i Kristiansand, Bobby i sverigepremieren av «Crazy For You» ved Wermland Opera og Rooster i «Annie» ved Haugesund Teater. Han har dessuten vært danser i Jo Strømgrens «A Dance Tribute to the Art of Football» og spilt Blåfar i «Blåfjell» ved Folketeateret.

 • Charlotte Brænna

  Lucille Frank

  Charlotte er 23 år og er utdannet ved Bårdar Akademiets musikkteaterlinje og Bårdar International. Hun hadde sin debut i Jungelboka på Det Norske Teater i 1999 der hun spilte rollen som Mira, fugl og ape. Med oppsetningen fulgte også cd-innspilling. Charlotte har også vært med i Putti Plutti Pott i Oslo Spektrum i syv år, som Nissekone og reinsdyr. Hun var med i opprettelsen av Det Norske Operas barnekor hvor hun har deltatt i flere oppsetninger som "Hans og Grethe", "La Boheme", "Spar Dame", "Nøtteknekkeren" m.m på Den Norske Opera. Charlotte spilte rollen som Tina i ungdomsserien Fryktfaktor 11 på NRK i 2006. I 2008 spilte hun ensemble i «Asgeir og Stian feirer jul sammen» på Chat Noir. Charlotte var med i norgespremieren av High School Musikal på Akershus teater i 2010. Hun var i 2011 med i oppsetningen «Back to the 80’s» på Blå Grotte. Og har de siste årene også opptrådd på flere store arrangement som Spellemannsprisen, Nobels fredspris, Ski VM m. m. Charlotte er denne våren med i oppsetningen "My Fair Lady" på Folketeateret hvor hun spiller Clara og understudy Eliza.

 • Monica Dybwad

  Mary Phagan

  Monica Dybwad jobber frilans som skuespiller, musikalartist og koreograf. Hun har danset ett år på Spin Off, og gått ett år på musikaldanslinjen og to år på musikkteaterlinjen til Bårdar Akademiet. Etter endt utdanning har hun jobbet for Oslo Barnehageteater som Vesla i Bakvendtland og Baktus i Karius og Baktus. Hun har koreografert for ulike teatergrupper, kulturskoler, kor og revygrupper i Oslo, Lofoten, Lillestrøm, Høstrevyen i Drammen og for Kollektivet på TV2. For tiden produserer hun forestillingen Det epileptiske fyrtårnet som blir å se i Oslo i løpet av 2013. Har gjort ulike events som sanger og regissør.

 • Trond Teigen

  Hugh Dorsey

  Trond Teigen hadde sin første teaterjobb som sjørøver i Skatten på Sjørøverøya på Chateau Neuf i 1989. Her ble det roller i Sweet Charity, Hello Dolly, Oliver og ikke minst rollene som TONY i West Side Story og CHARLEY i Charleys Tante. Deretter gikk ferden til Det Norske Teatret hvor han medvirket i forestillinger som Sweeney Todd, Elvira Madigan, Karlsson på taket, Guten og Stjerna, Black Rider, Musical Musikal, Piaf, An-Magritt, Tolvskillingsoperaen, Which Witch, Norge-Brasil og Evita for å nevne noen. Innimellom rollene på Det Norske Teatret har Trond medvirket i bl.a Annie på Bryggeteatret, Kjøpmannen i Venezia på Teatret Vårt, Sofies Verden på Fornebu, Rocky Horror Show på Centralteatret, Mamma Mia på Folketeatret og ikke minst rollen som MARIUS i Les Miserables i både Karlstad og Malmö. Trond er også kjent for sin rolle som Dr. Sebastian Bøver i TV2- serien HOLMS og for å ha lånt ut stemmen sin til utallige tegnefilm-figurer på kino og tv. Han ga ut soloplaten Distant Shores i 2005.

 • Lars Henrik Aarnes

  Young Soldier og Frankie Epps

  .. sin interesse for musikaler startet da han var liten. Han begynte å spille piano som 8-åring, og var i en periode med i Haugesund barne- og ungdomteater, før han begynte på musikklinja ved Skeisvang videregående skole. Her spilte han tittelrollen i familiemusikalen «Oliver!». Etter dette har Lars fullført en toårig musikalutdannelse ved Bårdar Akademiet i Oslo. Under utdanningen har han blant annet spilt Jack i «Into The Woods», John Wilkes Booth og John Hinckley i «Assassins», før han avsluttet som Moritz Stiefel i «Spring Awakening» på Edderkoppen teater. I 2012 var han med i «Cabaret» på Chat Noir og for tiden spiller han rollen som Kaptein Zot i Stena Line´s barneunivers «Zita og zotpiratene».

 • Allister Kindingstad

  Governor Slaton og Old Soldier

  Allister er utdannet sanger og sangpedagog ved Complete Vocal Institute i København (06-11). Han har medvirket som operakorist og rolleinnehaver ved Den Norske Opera & Ballett en rekke ganger samt i kjente musikaler som Mamma Mia! i Oslo 2009 og Les Miserables i Tromsø 2012. Til daglig underviser han i sang ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo.

 • Øyvind Boye Løvold

  Britt Craig og Judge Roan

  Øyvind Boye Løvold er en skuespiller og sanger med erfaring fra flere av de største scenene i Norden. Han har blant annet gjort roller som Russern Anatolij i "Chess" (GøteborgsOperan), Jean Valjean i "Les Misérables", (Åbo Svenska Teater, Finland), Harry i "Mamma Mia!" (Folketeateret, Oslo) og Magaldi i "Evita", (Olavshallen, Trondheim). Øyvind har også gjort musikaler som "Frendelaus", "Sugar", "Annie" og "Jesus Christ Superstar". Han er en mye anvendt sanger, og har koret i Melodi Grand Prix, Eurovision Songcontest og Allsang på Grensen og sunget med artister som A1, Maria Haukaas Mittet, Babel Fish, Maria Arredondo, Stella Mwangi, Didrik Solli-Tangen, Ingrid Bjørnov, Åge Steen Nilsen, Hans Orkester og Reidun Sæther. Øyvind er også å se i den kritikerroste og Bafta-prisvinnende musikalkortfilmen "Skallamann".

 • Liv-Unni Larsson Undall

  Mrs Phagan og Sally Slaton

  Liv-Unni har sin utdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. Etter endt skolegang, medvirket hun i ”Carmen” og ”Tryllefløyten” (Opera Vest), og ”Den Gale Enke” (Norsk Kammeropera) før hun tok turen innom Det Norske Teatret i ”Veien til himmelen” (Grusomhetens Teater). På DNT åpnet det seg en verden av musikaler, og Liv-Unni la operaen på hylla. Her har hun gjennom årene medvirket i bl.a. ”Ungen”, ”Guten og Stjerna”, ”Black Rider”, ”Carousel”, ”Frendelaus”, ”Peter Pan” og ”Norge-Brasil”. Hun har også vært innom Chateau Neuf som Liz i ”Billie”, gjort Fantine i ”Les Miserable” (Lillestrøm kultursenter) og i 2012 var hun å se som Tove Bye i ”Hildringstimen” (Akershus Teater/Oslo Nye). Blant Hotell Cæsar-fans er hun godt kjent som husøkonomen Martine Bratlie, og den yngre garde har fått oppleve henne som spøkelset Ridder Reddik i NRK’s barnetv-suksess ”UHU!” (hvor de også vant Spellemannsprisen for beste barneplate to år på rad).

 • Magnus Frøyen Sander

  Tom Watson og Officer Starnes

  Magnus Sander startet sin karriere i Bergen, da han spilte rollen Peter i en oppsetning av Jesus Christ Superstar i Grieghallen. Etter dette har han gått på Romerike folkehøgskole på teaterlinje, og deretter fullført toårig utdanning på Bårdar Akademiet på musikkteaterlinje. Har spilt roller i diverse oppsetninger som «A Little Night Music», «Hamlet», «Kristina från Duvemåla», «Frieri» og «Annie Get Your Gun», og dessuten i et par kortfilmer. Har også vært korist og solist på arrangementer som Spellemansprisen, Ski-VM 2011, World Cup i ski 2012 og Ibsenåret 2006 ved pyramidene i Egypt. Magnus var senest å se i rollen som trøstekonsulenten Max Mowalchik i musikalkomedien Spelling Bee.

 • Romeo Ramos

  Newt Lee og Riley

  Romeo Ramos kommer fra Venezuela, men har bodd i Norge i tre år. Han har vært leadsanger i flere band hjemme i Venezuela og var i 2007 en av de siste deltakerne i TV showet «Fame, Sweat and Tears» der det var over 6000 søkere. Han har også mye erfaring fra forskjellige sangensembler og kor. Han har lang erfaring som latinamerikansk danser og er i dag en av de mest ettertraktede danseinstruktørene innen denne sjangeren i Oslo. Han har gjort flere oppdrag som danser og modell for SB produksjoner. Romeo er også kunstner og har hatt to store utstillinger i Oslo de siste årene. Dette er Romeos musikaldebut.

 • Elvic Kongolo

  Jim Conley

  Elvic er opprinnelig fra Kongo (Kinshasa) og kom til Norge i 2009. Han begynte å synge i ung alder og har i senere tid opptrådt på mange forskjellige scener og kom i 2011 til semifinalen i Norske Talenter. Elvic har også sunget med Øystein Wang og Jon Balke. Ved siden av engelsk og norsk, skriver han musikk på sitt morsmål (lingala og fransk) og bruker det aktivt for å få muligheten til å skape et nytt bilde av tradisjonell afrikansk musikk, som er både leken, nyskapende og inspirerende.

 • Tanni Samantha Gurah

  Minnie McKnight og Angela

  Tanni Samantha Gurah er født og oppvokst i Oslo og har studert musikalteater ved Bårdar Akademiet og har jobbet som musikalartist på Trøndelag teater i musikalen HAIR. Hun har også medvirket i musikalkortfilmen "Skallamann" (regi Maria Bock). Tanni Samantha Gurah har også jobbet som korist for flere artister som Kohinoor, Mira Craig og Elisabeth Carew. I 2012 jobbet hun som korist og danser i Stella Mwangi sitt bidrag til Melodi Grand Prix og Eurovision. Hun jobber for tiden som solist/korist i forestillingen The thrill of Michael Jackson.

 • Lars Kristian Kristoffersen

  Rosser og Officer Ivey

  I 2006 var han med i Tv 2-serien Alt for Rognan. Revyen med samme navn ble spilt på Chat Noir i Oslo og den ble etterfulgt av flere norgesturnéer. Etter dette spilte han i ulike oppsetninger i hjembygda før han vendte nesen mot Oslo. Der begynte Lars Kristian på Bårdar Akademiet, og han er nå utdannet musikalartist. I løpet av utdanningen spilte han blant annet Zolen i Bør Børson jr, og Chino i West Side Story. I eksamensforestillingen på Chat Noir i juni 2010, spilte han Mark i RENT. Lars Kristian var med i ensemblet da Det Norske Teatret satt opp rockemusikalen Jesus Christ Superstar i 2009-10. Han var instruktør for Rudrevyen 2011: Tatt av luften!. Sommeren 2011 og 2012 satte han opp og spilte i ET KJEMPEGØY SÅMMÆRSJÅW i Fredrikstad og på Rognan. Han spilte også rollen som Lars-Ulrik Haug i Hotel Cæsar, som ble vist høsten 2011. Høsten 2011 og våren 2012 spilte han i oppfølgeren til Alt for Rognan, «Alt for Rognan gjør Alt for Daman», som turnerte i Nordland, og ble spilt på Chat Noir. Lars Kristian var sist å se som Løv Pølsebjørn i musikalkomedien Spelling Bee.

 • Caroline Støyva Eriksen

  Iola

  Caroline Støyva Eriksen har gått musikkteaterlinjen på Romerike Folkehøyskole, og er utdannet ved Bårdar Akademiet og skuespillerlinjen på NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio). I 2012 tok hun et fire måneders intensiv kurs i Complete Vocal Technique i København. Caroline har jobbet i bl.a. Jul i Blåfjell på Folketeateret, Peer Gynt på Centralteateret og hun har også gjort forestillinger gjennom den Kulturelle Skolesekken og Spaserstokken. I 2010 satte hun og seks andre jenter opp kabareten ”Følg Hjerte og Tissen, på en måte” på Chateau Neuf. Senere har hun produsert egne forestillinger og konserter, og hun jobber også som instruktør og koreograf for ungdom. Tidligere har hun gjort musikaler som Hair, Spelemann på taket, Boogie Nights og Footloose. Hun har også erfaring fra film og tv.

 • Liv Neslowe

  Essie

  Liv Neslowe er utdannet ved Bårdar Akademiet og Guildford School of Acting. De siste 5 årene har hun bodd i London, og skaffet seg erfaring fra musikaler som The Life, Parade og Carnival, samt rollen som Luciana i Forvekslingskomedien av Shakespeare. Hun har gjort flere innspillinger for BBC, og har sunget med blant andre Shirley Bassey og Blue i the Royal Albert Hall. Liv har nå flyttet hjem igjen og gleder seg til å være med på en ny oppsetning av Parade.

 • Thea Frøyen Sander

  Monteen

  Thea er en 20 år gammel jente fra Bergen, som har drevet med musikk hele livet. Som niåring spilte hun både piano og klarinett, og elsket å opptre. Da hun senere også begynte i kor og vokalgruppe, og tok dansekurs på kveldstid, bestemte hun seg for å søke musikklinje på videregående. Her ble musikken en lidenskap, og interessen for teater meldte seg - spesielt interessen for musikaler. Etter videregående gikk hun derfor videre på musikkteaterlinjen ved Romerike Folkehøgskole, og gikk ut derfra våren 2012. Parade er Theas debut i en profesjonell oppsetning.

buy-button

/